Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 31 juli 2017

Vacature Project Officer

De Stichting Internationaal Democratisch Initiatief (IDI) van D66 zoekt een Project Officer voor de realisatie en uitvoering van haar internationale activiteiten.

 

 

Stichting IDI is gehuisvest op het Landelijk Bureau van D66. Het Landelijk Bureau voert in opdracht van het bestuur van D66 vele taken uit waaronder landelijke campagnes, talentontwikkeling, ondersteuning aan afdelingen, ledenadministratie en de totstandkoming van verkiezingsprogramma’s. Ook het internationale werk behoort tot het werkveld van het Landelijk Bureau.

Functieomschrijving

Doel

Als Project Officer ondersteun je de International Officer bij het realiseren van de activiteiten en het jaarplan van stichting IDI. Daarbij breng je de richtingwijzer “Denk en Handel Internationaal” dagelijks in de praktijk. Grensoverschrijdend handelen en de internationale oriëntatie van D66 zijn bij jou in goede handen.

Taken

Stichting IDI werkt samen met liberale partijen en bewegingen in de landen rondom de Europese Unie, bijvoorbeeld Turkije, Wit-Rusland, Georgië, Libanon en Tunesië. Als medewerker van IDI help je mee met de coördinatie en uitvoering van de projecten met fondsen van het Nederlands Fonds voor Regionale Partnerschappen van de Rijksoverheid. Denk bijvoorbeeld aan campagnetrainingen, een crashcourse over de opbouw van een politieke partij of een seminar over sociaal-liberaal gedachtegoed. Je zorgt voor de programmatische implementatie, onderhoudt het contact met de partners en stuurt bij waar nodig. Daarnaast draag je bij aan inhoudelijke en financiële verantwoording richting de subsidieverstrekker en help je mee met het opstellen en implementatie van het jaarplan.

Profiel

Een creatieve, pro-actieve bruggenbouwer die beschikt over de volgende competenties/achtergrond:

  • hbo/academisch werk- en denkniveau;
  • bekend is en affiniteit heeft met het sociaal-liberale gedachtegoed;
  • initiatiefrijk;
  • stressbestendig;
  • interculturele sensitiviteit;
  • hands-on organisatietalent;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Plaats in de organisatie

Als medewerker van IDI werk je op het Landelijk Bureau van D66. Samen met plusminus 30 andere collega’s geef je vorm aan de inhoud en organisatie van de politieke vereniging D66. Je rapporteert aan de International Officer (Landelijk Bureau) en werkt samen met de Internationaal Secretaris (Landelijk Bestuur) en het bestuur van Stichting IDI. Het Bureau Internationaal valt onder het Cluster Gedachtegoed & Internationaal.

Arbeidsomstandigheden

Het betreft een parttime functie (20-24 uur per week). Indiensttreding geschiedt bij voorkeur medio september, ten laatste 1 oktober 2017. Het betreft een aanstelling voor, in eerste instantie, bepaalde tijd (half jaar tot een jaar). Je bent bereid te reizen en regelmatig in de avond of het weekend te werken. De standplaats is het Landelijk Bureau in Den Haag, in overleg is thuiswerken mogelijk. De functie is ingeschaald in groep 8 van de BBRA schalen (tussen € 2.397,45-3.240,81 bruto bij fulltime, precieze inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring).

Belangstelling?

Meer informatie over de vacature kan verkregen worden bij de International Officer, Martine van Schoor, via telefoon 070-3566066 of m.vanschoor@d66.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in augustus 2017. Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief en c.v., uiterlijk ingezonden 15 augustus richten aan Martine van Schoor, m.vanschoor@d66.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.