Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 16 juli 2018

Meld je aan voor de fact-finding mission naar Iraaks-Koerdistan!

De thema-afdeling Internationale Samenwerking organiseert van 9 tot 14 november een fact-finding mission naar Iraaks-Koerdistan. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Meld je dan nu aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar internationaal@d66.nl, onder vermelding van “Aanmelding Fact-finding mission Iraaks-Koerdistan”.  Leg in de e-mail in maximaal 300 woorden uit waarom je graag mee deze reis mee zou willen. Affiniteit met de regio en/of de thema’s die tijdens de reis zullen worden aangesneden is hierin het belangrijkst.  Aanmelden kan tot 1 augustus!

De eigen bijdrage voor deze reis bedraagt 500 euro.

Lees de uitnodigingsbrief van de thema-afdeling Internationale Samenwerking voor meer informatie!