Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 6 november 2020

D66 Internationaal zoekt stagiair(e)!

Heb je interesse in internationale politiek? Ben je een natuurtalent in het organiseren van conferenties en trainingen? Durf je de uitdaging aan om een internationaal project van begin tot eind uit te werken? D66 Internationaal zoekt per 1 februari 2021 een stagiair tot 31 juli 2021 (in overleg nog aan te passen) voor 4 à 5 dagen in de week.

D66 Internationaal werkt met politieke partijen in (Oost-)Europa en de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika) en ondersteunt projecten op het gebied van democratisering. Daarnaast organiseren we regelmatig debatten en conferenties over internationale thema’s in Nederland.

Werkzaamheden

Als stagiair lever je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage aan het Internationaal Bureau van D66. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan onder andere uit:

 • logistieke ondersteuning van (internationale) trainingen en conferenties
 • verantwoordelijkheid over alle social media en websiteberichten
 • zelfstandig opzetten en uitvoeren van een of meerdere internationale projecten

Profiel

 • Je volgt een relevante opleiding op hbo-/universitair niveau
 • Interesse in internationale politiek, met name in (Oost-)Europa en de MENA-regio
 • Je kunt prioriteiten en subdoelen stellen en deze ook binnen de deadlines realiseren
 • Je stemt je communicatie af op de ontvangers en weet de juiste kanalen te kiezen
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig en past je makkelijk aan wanneer het anders loopt dan gepland
 • Je bent een ster in Instagram en Facebook, ervaring met WordPress is een pré
 • Affiniteit met videocontent creëren is een pré
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Je bent in het bezit van een OV-studentenkaart

Stagevoorwaarden

Je loopt stage vanuit het Landelijk Bureau van D66 in Den Haag. We bieden je een maandelijkse stagevergoeding van €315 (op basis van vijf dagen per week) en een telefoon- en datakostenvergoeding van 15 euro netto per maand. Bovenal krijg je een inspirerende en dynamische werkomgeving en internationale werkervaring. Je werkt in een klein team binnen een flexibele organisatie, dus het kan zijn dat we je spontaan vragen om onvoorziene zaken op te pakken. Reken erop dat je af en toe ook in het weekend of de avonduren werkt. De maatregelen en besluiten rond het coronavirus kunnen gevolgen hebben voor de stage (bijvoorbeeld werken vanuit huis of aanpassing in de werkzaamheden). Waar mogelijk doen we dit in overleg.

Solliciteren

Enthousiast? Stuur je sollicitatie voor 25 november 2020 naar Martine van Schoor, hoofd van het Internationaal Bureau: martine.vanschoor@d66.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Martine via e-mail of via +31 6 58742503. Gesprekken vinden plaats in de eerste 2 weken van december.