Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Duurzaamheidsreis Marokko

19-24 november 2018

Reis mee naar Marokko voor een expert exchange over duurzaamheid. Voor inspiratie en uitwisseling over smart cities, milieu en duurzame energie.

Ben je voor D66 volksvertegenwoordiger in gemeente of provincie, wethouder of gedeputeerde? Heb je affiniteit met duurzaamheid, milieu, energie of klimaat? Schrijf je voor 1 oktober in voor de duurzaamheidsreis naar Marokko (formulier onderaan pagina).

Programma
In o.a. energie en transport neemt Marokko flinke stappen met projecten die ook voor Nederland een inspiratie zijn. We reizen van 19 t/m 24 november 2018 naar o.a. Rabat en Marrakech. In het programma is aandacht voor zonne- en windenergie (rondleiding grootste zonnepark ter wereld), smart city & mobility projecten en uitwisseling met de gemeente Marrakech. Route en programma onder voorbehoud.

Praktisch
Vluchten, accommodatie en lokaal vervoer worden vergoed. Overige kosten zijn voor eigen rekening. Er zijn maximaal 7 plekken beschikbaar. Bij meer aanmeldingen wordt geselecteerd op motivatie en expertise.

Ga mee! Schrijf je in voor 1 oktober 2018. Voor vragen, contacteer D66 Internationaal: martine.vanschoor@d66.nl of 070-3566066.

Inschrijven duurzaamheidsreis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

19 november - 24 november

vluchttijden volgen