Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Fact-finding mission: Bezoek het Midden-Oosten

6 t/m 13 november 2017, Midden-Oosten

Ben je actief D66'er en heb je interesse in het Midden-Oosten? Meld je dan vóór 12 oktober aan voor de fact-finding mission naar Israël en de Palestijnse gebieden (6 t/m 13 november).

Al jaren speelt het conflict tussen Israël en de Palestijnen een belangrijke rol op het wereldtoneel en roept het vaak heftige reacties op. Naast het conflict speelt nog veel meer in deze regio. Zo heeft Israël het derde hoogste percentage ondernemerschap ter wereld en behoren Palestijnen met 94,7% geletterdheid tot de hoogste in de regio. Gelegen tussen Europa, Azië en Afrika, bieden Israël en de Palestijnse gebieden een leerzame ontmoetingsplek voor het uitwisselen van kennis en informatie.

Vier thema’s
Tijdens de reis worden vier thema’s uitgelicht: onderwijs, innovatie, opvang in de regio en duurzaamheid. Uiteraard leren we tijdens het bezoek meer over het conflict. Het primaire doel is om informatie uit te wisselen over deze onderwerpen met experts in het Midden-Oosten.

Aanmelden
Ben je actief D66’er en heb je affiniteit met een van bovenstaande onderwerpen en/of de regio? Meld je vóór 12 oktober aan door een e-mail met een korte motivatie (circa 300 woorden) naar internationaal@d66.nl. Uit de aanmeldingen worden maximaal achttien deelnemers geselecteerd. De deelnemers aan de reis wordt gevraagd zelf het vliegticket te financieren. Neem voor vragen contact op met Camille Offerein (tel. 070 356 6066 / c.offerein@d66.nl).

We zien je aanmelding graag tegemoet!

6 november - 13 november